Ahojte Garanťáci. 

Konečne som sa dostal na viac dní k vode. Bola to neplánovaná rybačka, lebo sa ma šéf opýtal či nechcem na piatok dovolenku a v sobotu by som tiež nemusel ísť do práce a tak som ani minútu neváhal a už vo štvrtok som začal chystať svoje rybárske veci a tiež potrebné veci pre moju fenku Kyru.

  
  
Na rybačku som išiel na blízke súkromné štrkovisko a tam som si vybral jeden roh štrkoviska lebo niektoré miesta už boli dopredu rezervované. V tomto rohu sa nachádza prieplav medzi malým a veľkým jazerom a presne tam som si zakŕmil plochu cca. 3 metre do šírky a 10 metrov do dĺžky s guličkami Black Orient 20mm a novinkou na rok 2019 Tabasco Fish 16mm. Cez deň som mal nastražené 16 mm guličky Tabasco Fish + 12 mm Pop Up Cesnak ale cez deň som nemal ani jeden kontakt s rybou. Na noc som nastražil 20mm Black Orient + 12 mm Pop Up Cesnak. Prichystal som sa na noc a do malého prístrešku som si nachystal svoju posteľ a tiež pelech pre Kyru. Ľahli sme si ale večer o 19.00 prišiel prvý nesmelý záber a po krátkej a opatrnej zdolávačky sa v podberáku ocitol kapor s váhou okolo 6kg. Druhý záber prišiel presne o polnoci a tretí záber o druhej v noci a boli to kapry s váhami 8 a 10kg.

  
Ráno o pol šiestej som sa zobudil na to že mi je zima na nohy a tak som vstal a išiel som skontrolovať svoje prúty a medzi tým som sa pozrel do auta na teplomer a ten ukazoval mínus 3 stupne Celzia. Zaľahol som naspäť a skúsil som si ešte pospať. Cez deň bolo príjemne teplo ale žiadny záber som nemal a tak som začal špekulovať nad tým ako by som v noci chytil väčšieho kapra a tak som si pripravil 3 kusy Mickey Mause Rig. Mickey Mause Rig pozostával z jednej 24 milimetrovej Black Orient guličky a z dvoch 12 milimetrových Cesnakových Pop Up. Oproti mne na druhom brehu boli 4 rybári ktorý ktorí tam lovili aj v noci a boli dosť hlučný a podľa mňa z toho dôvodu som nemal ani jeden záber alebo bola veľká nástraha??? Cez deň som nastražil na osmičku háčik jednu 12 milimetrovú Citrusovú popku a na tú som chytil ešte jedného 8 kilového kapra a týmto kaprom som zakončil svoju 50 hodinovú rybačku.